torsdag den 20. november 2014

Blazer PRO vil TÆSKE Slamm Scooters

Vi har solgt Slamm løbehjul igennem flere år. Slamm urban serien har gennem hele tiden været kendt for sine flotte farver men ellers blot et løbehjul med plasthjul som koster omkring 1000 kr.

Slamm har så introduceret en række modeller mere tyngde for at bevæge sig OP i markedet. Blandt andet Phantom serien til de 1500 kr. Og senest her i 2014 har vi set Xtrm modellen fra Slamm til 1199 kr. som tiltag for at øge salget i semi prof segmentet.

..men nu angriber Blazer PRO.

Blazer PRO har haft den omvendte strategi. De har bevæget sig fra PROFF segmentet med deres Ambush, Invasion og Evolution model frem mod deres nuværende her i 2014/15 benævnt Cyclone.

Men lad os da lige kigge nærmere på de to løbehjul.

Det venstre løbehjul er et Slamm Rage Urban III Xtrm og det højre et Blazer PRO Cyclone i Blå.
Så er det på plads :-)

Vejledende udslag på Xtrm er 1199 kr - hvor Cyclone er 899 kr. Ergo er der 300 kr forskel på de to løbehjul.

Begge løbehjul har Abec 9 lejer, alu kerne hjul, fender bremse og box formet deck. Man kan så hævde at Slamm med deres neck på decket - har lavet et frækt nytænkende design som retfærdigører en højere pris - men grundlæggende har de to løbehjul præcis de samme specifikationer.

Slamm Rage Urban III XTRM GRØNBlazer PRO Cyclone BLUE Trick løbehjul


Hvordan vil Blazer PRO få succes?

I mine øjne ser jeg det som en utrolig styrke at Blazer PRO har mange års erfaring med at lave PRO løbehjul. De har 100 % kontrol med hvad som holder og ikke. De har en stort program af reservedele ligefra lejer og hjul til headsæts og barer.

Det gør, at jeg godt tør sige højt - at jeg ser Slamm Scooters dominans på markedet som muligt at forrykke med denne nye model. Spørgsmålet er så hvad Slamm finder på som modtræk?

Jeg synes lige du skal se et par nærbilleder af Cyclone som er utrolig smukt.

Først et kik på decket, som du kan se er skønt afrundet. Det er hult indeni for at nedbringe vægten.

Blazer PRO Cyclone BLUE Trick løbehjul
Her kan du se baghjulet med fender bremsen -som standser hjul fremfor at blokere. Det giver dig længere levetid på hjulene.
Blazer PRO Cyclone BLUE Trick løbehjul
Endelig baren, som har solide svejsninger så styrken er HØJ. Læg mærke til de seje grips som minder meget om ODI håndtag med hårde barends.
Blazer PRO Cyclone BLUE Trick løbehjul
Er du ikke enig? Dette Cyclone løbehjul kommer helt sikkert til at tage Danmark med storm :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar