torsdag den 11. februar 2016

Løbehjul til børn på 3, 4, 5 og 6 år

ALLE har brug for et godt løbehjul. I denne artikel, sætter vi fokus på hvilke løbehjul der egner sig til hvilke aldre.


Løbehjul til 3 - 4 år har ofte 3 hjul

Skal du finde et godt løbehjul til en 3 / 4 årig - afhænger det af hvor langt barnet er udviklet. Herunder balance og motorik. Men ofte skal du kigge dig om efter et 3 hjulet løbehjul. De trehjulede løbehjul gør at barnet ikke skal fokusere på at holde balance sideværs men mere skal rette fokus på hvad der sker når det kører fremad.

Der findes to typer af trehjulede løbehjul. Dem ser du herunder. Den ene type (som er den "nye") har de to hjul siddende foran. Det gør at barnet lettere kan skubbe sig fremad - uden at støde foden ind i baghjulene.

Puky Løbehjul R 1 Pink til piger fra 2 år

Dog har det ikke den store betydning - for børnene finder dog let ud af at komme fremad alligevel selv om der sidder hjul bagpå - ellers havde PUKY nok ændret designet på deres mest populære løbehjul R1 som har set sådan her ud i mange år.

Der findes flere mærker der slås om de små kørere. Det er PUKY, som har et godt tag i målgruppen - fordi de også sælger Løbecykler til den målgruppe. Men ellers er det Hudora (også Tysk) - som laver JOEY løbehjulet. Endelig Spartan Sport og Globber. Ingen af disse har et allerede godt tag i ungerne - men laver blot produkter i høj kvalitet.

Løbehjul til 4-5 årige har mange gange 2 hjul

Se når barnet bliver et par måneder over 4 år - hælder jeg mere til at sige at det skal igang med det tohjulede løbehjul. Det skal udfordres, og nye grænser skal findes. Igen har PUKY lavet et godt bud på noget som virker godt.

Det har fortsat de brede hjul (af EVA skum) som gør balancen lettere bevares. Det har støttefod, ringklokke er et rigtig børne løbehjul.

Puky Løbehjul R 3 Blå til drenge fra 3 årPuky Løbehjul R 3 Pink til piger + 3 år

Men så siger mange mødre til mig. Jamen er de PUKY løbehjul ikke for børneagtige?

Jo klart, svarer jeg. Og har du et barn som er lidt fremme i skoene - vil måske gerne have noget som rammer de lidt ældre.

Her er My Hood 145 mm løbehjulet HELT PERFEKT.



Navnet "145mm" betyder at hjulene er 145mm i diameter - det er 14,5 cm. Løbehjulet har også en storebror med 200mm hjul - men det egner sig mere til den 5/6 årige som vi kigger på om lidt.

Netop at hjulene KUN er 145mm gør, at trinbrætter ikke bliver for højt at træde op på og køre på. Det kan let føles for højt at stå oppe på hjul som er større - så lad os endelig ikke presse dem for meget.

Det som er rigtig godt med dette løbehjul, er at styret kan højdeindstilles så det passer de 4/5 årige. Det kan nemlig sættes helt ned til 74 cm.


Løbehjul til 5 og 6 årige - er de mon mest til tricks?

Så kommer vi til de store børn. Det er her du skal være 100% sikker på hvad barnet ønsker. Der er jo en trend omkring trick løbehjul. Men der er også en trend omkring gnist løbehjul. Sidst nævnte er et transport løbehjul som bestemt ikke er egnet til at lave tricks på. Omvendt er trick løbehjul ikke vildt godt at køre langt på pga de mindre hjul.

Herunder se du det populære trick løbehjul Black Dragon. Det er let og stærkt og et ofte foretrukkent valg blandt de 5/6 årige.

Ligeledes er løbehjulet til højre meget efterspurgt til pigerne. Det er et 200mm My Hood løbehjul. De dækker hvert deres behov.




Du kan på Legehjulet.dk købe løbehjul til ALLE børn og voksne, så jeg håber at denne guide har hjulet dig til det rette valg. Find løbehjulene her
http://bit.ly/1oufXiz



Ingen kommentarer:

Send en kommentar