torsdag den 19. marts 2015

My HOOD GrindRails er konkurrenterne overlegne

Nu har vi i mange år solgt MY HOOD løbehjul. Vi var med fra første færd da My Hood lancerede sit første trick løbehjul med flotte dødningehoveder på :-)

Vi så hvordan mærket har formået at være så stærkt at det har flyttet til konkurrenterne fordi PRISEN var skarpere og KVALITETEN bedre - derfor har det sejret.

Vi var også med da My Hood lancerede sine ramper. Det var samme historie. Der var eksisterende spillere på markedet - som hurtigt blev skubbet væk - da My Hood kom.

Nu sker det indenfor GRIND RAILS


I år har My HOOD så sendt to modeller af Grind Rails på markedet i blandt andet Danmark. Vi kigger på den store model som er en 180 cm lang GrindRail.


Grindrail My Hood 180 cm lang
My Hood 180 cm GrindRail som kan justeres 15 - 20 cm i højden.


Når vi "påstår" den er konkurrenterne overlegne - skyldes det 2 faktorer:

  • Justerbar højde
  • Pris

GrindRail 180 koster mindre

Selve kvaliteten på denne model matcher de andre på markedet. Den er udført i PRÆCIS de samme materialer, samme specifikationer - så LUR mig om ikke de bliver produceret det samme sted.
Den eneste forskel er bare - My Hood railen KUN koster 599 kr. og det gør den - fordi My Hood ALTID satser på LAVERE pris for til gengæld at kunne sælge MANGE flere styk. BUM. 

Det er jo genialt for dig som kunde - du kan spare penge og få det samme produkt bare med et andet mærke. Og tilmeld et KVALITETS mærke som borger for det du køber er i TOP.

GrindRail 180 kan JUSTERES i HØJDEN.

Nu ved jeg godt at pris ikke er ALTING. Derfor vil jeg godt fremhæve, at der på denne også er et Addon som udmærker den fremfor konkurrenterne. Den kan nemlig indstilles i 3 højder. Så storebror og lillebror kan køre sammen - eller du kan starte på den lave højde og gradvist øge den i takt med du bliver bedre. Smart ik?

På bagrrund at de to ovenstående - mener jeg godt man kan sige My Hood har et overlegent produkt. En bedre pris med et stortset matchende produkt - som har en EKSTRA fordel i højde justeringen som gør den kan bruges af ALLE.

Derfor anbefaler vi at købe denne model.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar