fredag den 19. juni 2015

Analyse af Black Dragon Trick Løbehjulet


Her i 2015 har vi lanceret Black Dragon løbehjulet. Et løbehjul vi 100% kan stå indenfor pga dets HOTTE specifikationer. Artiklen her vil kigge nærmere på det, og analysere hvorfor det uden tvivl bliver en storsællert.


Vi kigger her på 
- Vægt
- Design
- Styrke
- Pris

Billedet viser alel de fordele der er og som gør løbehjulet passer PERFEKT til nybegyndere.




Vægten på Black Dragon
Alle unger drømmer om et løbehjul som næsten ikke vejer noget. Som forældre skal du bare være opmærksom på at LAV vægt kan være udtryk for dårlige materialer. Samme grundlæggende skepsis havde vi da vi først tog Black Dragon på lager. Med dets vægt på 3,4 kg - var vi jo lidt mistroiske om baren var lavet af sølvpapir eller forgaffel og deck var lavet af træ :-)

Men vi blev glædelig overraskede over at konstatere at de bestod vores hårde test. Det holder hele vejen igennem med vægten. Forgaffel, bar og hjul har samme struktur og materiale valg som feks et My Hood løbehjul (som vi jo kender gennem mange år).

Men tilbage til vægten. Når vægten er lav, har dine børn langt lettere ved at "lette" fra jorden når der skal laves tricks. Det er klart kører man rundt på et STÅL løbehjul som vejer 10 kg kan man slet ikke lave nogen tricks. Netop derfor er vægten blevet så flot en parameter vi kigger på og ØNSKER lav.

Konklusion væg:  TOP karakterer LAV. Og faktisk er den så lav, at den matcher og trumfer et Maui Twister løbehjul som jo ellers er kendt for den lave vægt på 3,5 kg. Det skønne ved Black Dragon er så bare at det koster 150 kr mindre.


Designet Forfriskende på Black Dragon
Det er fedt at se et flot sort løbehjul i kontrast med mønstre af drager i gult på bar og deck samt hjul kerner. Yderligere at designet så tilpas neutralt at kan du ikke lide udseendet på drager - kan du let skifte griptapen ud og sætte et par klistermærker på baren og så har du et helt ny udtryk.

Konklusion: Black Dragon har turdet gå nye veje. I stedet for død og ødelæggelse som mange andre mærker satser på. Er her taget udgangspunkt i dyret DRAGEN som spyger ILD og for mange er farlig og FED. TOP godt tænkt.


Styrken er GODKENDT
Vi kigger altid på om baren er lavet af et tyndt materiale (for at gøre den let). Vi kigger på om der er lavet for store slidser i bunden af baren som også kan gøre den sårbar og let bøjelig. Men ingen af disse elementer har vi fundet. Vi har også kigger på forgaflen som holder standarden. Ligeledes er der på baren lagt de forstærkende svejsninger i toppen af "t-baren" som næsten er en Y-bar. Derfor tør vi godt konkludere at styrker er indtagt trods den lave vægt.


Prisen er yderst konkurrencedygtig
Der findes 2 trick løbehjul som er sammenlignelige med dette løbehjul. Det er My Hood og Maui Twister. Black Dragon er 600 gram lettere end et My Hood 5.0 (stor fordel) men koster det samme. Det er så 150 kr billigere end et Maui Twister som det også er lettere end. Så på baggrund af dette må vi absolut sige det har den HELT RIGTIGE PRIS.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar